TRABZON / YOMRA - Kaşüstü Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ara

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Okursuz Kütüphane Kalmasın" projesi kapsamında düzenlenen resim yarışmasında öğrencimiz Derya DOĞANAY il birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve kendisine rehberlik yapan Görsel Sanatlar öğretmenimiz Gamze AKINCI'yı tebrik ediyoruz.

Kas

Yaşat ki Değer Bulsun Projesi kapsamında ele alınan değerlerimizden "Empati kurma" değerini öğrencilerimize daha iyi anlatabilmek için Çamlık İşitme Engelliler Okulu ve Özel Eğitim Meslek Lisesi ve Karadeniz Özel Eğitim Meslek Okulunu ziyaret ettik. Bu kapsamda yapılan etkinlikler ve gezilen alanlardaki atölyelerde çalışan öğrencilerin duygularını anlamaya çalıştık.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinliklerinde görev alan öğrencilerimize okul idaresi tarafından kahvaltı etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimizin özveriyle birlikte yaptıkları çalışmalara karşılık düzenlenen bu etkinlikte öğrencilerimiz hoşça vakit geçirdi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı, ulu önder, eşsiz lider Mustafa Kemal Atatürk'ün, ebediyete irtihalinin 84.  yıldönümünde onu minnet ve şükranla anıyoruz. Bu doğrultuda hazırlanan Yomra Kaymakamlığı anma töreni okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin yürüttüğü çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz 11 A sınıfı öğrencisi Sudenaz PEKŞEN 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızın 99. yıl dönümü vesilesiyle Yomra İlçe Milli Eğitim'in düzenlediği kompozisyon yarışmasında dereceye girerek ödül aldı. Öğrencimizi okul müdürümüz Ali GÜMRÜKÇÜ de ayrı olarak ödüllendirdi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümü kutlamaları kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından fener alayı düzenlendi. Veliler ve mahallelilerin de katılımıyla coşku içerisinde yürütülen fener alayı vatandaşlar tarafından camlarda alkışlarla karşılandı.

Ekm

Eyl

AFAD yetkilileri tarafından öğrencilerimize doğal afetlere yönelik seminer verildi. Öğrenciler okulumuzun bulunduğu çevre şartlarına göre oluşacak risklere karşı bilinçlendirildi. Eğitim sonunda tatbikat gerçekleştirilerek eylem pekiştirildi.

Eyl

Öğretmen ve öğrencilerimiz okulumuzun yürüttüğü "Kendim Yapabilmem İçin Bana Yardım Et" isimli AB Erasmus plus projemiz kapsamında stajlarını yapmak üzere yola çıktılar. Öğrencilerimiz Viyana'da iki farklı anaokulunda 3 haftalık staj yaparak deneyimlerini arttıracaklar.

May

11 A sınıfı öğrencilerimizden Emirhan Atasoy wushu sanda alanında il birincisi olmuştur. Sakarya'da yapılacak Türkiye şampiyonasında öğrencimize başarılar dileriz.

May

10 C Sınıfı öğrencimiz Merve COŞKUN Wushu San ve Muaythai alanlarında il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okul alan tanıtımları faaliyetleri kapsamında ortaokul öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. Elektrik, tesisat ve çocuk gelişimi alanlarımız alan tanıtım standları oluşturdu. Standlarda öğrencilerimizin yaptıkları işlerden örnekler, geliştirdikleri ürünler sergilendi. Standları gezen öğrencilere alan şefleri tarafından alanlar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Nis

Yomra İlçe Sağlık Müdürlüğünce okulumuz öğrencilerine tütün ve teknoloji bağımlılığı hakkında seminer verilmiştir.

Nis

Şair, yazar ve akademisyen Prof. Dr. Nurullah Genç öğrencilerimizle buluştu. Programa yoğun ilgi gösteren öğrencilerimize yaşam anılarından kesitler anlatan Prof. Dr. Nurullah Genç öğrencilerimize eğitim ve hayata dair tavsiyelerde bulundu. Programa katılanların şiir kitaplarını imzalayarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ilçe programı okulumuzda gerçekleştirildi. Geniş bir katılımın gerçekleştiği programda öğrencilerimiz sıradışı bir gösteriye imza attı. İzleyiciler tarafından çok beğenilen gösteri sonrası ilçe genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.